Bioscoopganger in elkaar geslagen na spoilen Avengers: Endgame

Veronica Superguide logo
Bioscoopganger in elkaar geslagen na spoilen Avengers: Endgame

Bioscoopganger in elkaar geslagen na spoilen Avengers: Endgame

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Daar kwam een wat al te loslippige bioscoopganger in China onlangs ook achter bij een voorstelling van Avengers: Endgame.

Grappenmaker

De makers van Avengers: Endgame drukken de fans op het hart om niet het spraakmakende einde van deze superheldenkraker te spoilen. Blijkbaar was een Chinese bezoeker van de Marvel-film dat ontgaan. Hij vond het dan ook een strak plan om spoilers te schreeuwen naar mensen die in de rij stonden voor de laatste Avengers-film. Spoiler: dat liep niet bepaald goed af voor de grappenmaker.

Time Stone

Volgens Deadline werd de man al snel belaagd door woedende Marvel-fans. Na een pak slaag waar de Hulk zich niet voor zou schamen, bleef de treiteraar naar verluidt achter op straat met verwondingen aan zijn hoofd. Mocht de beste man ooit in het bezit komen van een Time Stone, zal hij zich de volgende (vorige?) keer wel twee keer bedenken!

Psycho

De angst voor spoilers is trouwens niets nieuws: al in 1960 waarschuwde regissseur Alfred Hitchcock om niets te zeggen over de schokkende wendingen in Psycho. Een van de taglines van deze horrorklassieker luidde dan ook: “If you can’t keep a secret, please stay away from people after you see Psycho.” Of een bioscoopbezoeker die waarschuwing in de wind heeft geslagen ten koste van een gebroken neus, is echter onbekend…

Lees verder