Jackson Robert Scott in Locke and Key op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jackson Robert Scott in Locke and Key op Netflix

Vanaf vandaag op Netflix: Locke & Key

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Fans van het betere horrorwerk komen weer helemaal aan hun trekken! Netflix zette de nieuwe bovennatuurlijke serie Locke & Key vandaag online.

En die is gebaseerd op de toffe stripboekenreeks van Joe Hill, aka de zoon van Stephen King! Dan weet je dat het qua spanning, enge momenten en toffe personages wel goed zit. 

Waar gaat Locke & Key over?

In Locke & Key reizen drie kinderen na de gruwelijke moord op hun vader samen met hun moeder naar zijn ouderlijke landhuis. Dit gigantische 'Keyhouse' zit vol met mysterieuze sleutels die je krachten kunnen geven. De kids - Tyler, Kinsey en Bode - gaan op onderzoek uit, maar dat trekt de aandacht van een demoon die deze magische keys óók wil hebben! Wil je je extra goed voorbereiden? Lees hier alles dat je moet weten voor je Locke & Key gaat kijken.

Droomreis

Wist je dat er ook een echte Locke & Key zoektocht wordt gehouden? Netflix heeft ergens in Nederland de Anywhere Key verstopt. Help mee met zoeken en maak kans om een reis naar je droombestemming te winnen! Lees hier alles over de zoektocht naar de Anywhere Key.

Lees verder