Maarten van Rossem stapt op bij komst meer juryleden De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maarten van Rossem stapt op bij komst meer juryleden De Slimste Mens

Maarten van Rossem stapt op bij komst meer juryleden De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Maarten van Rossem is niet van plan om de spotlight in De Slimste Mens te delen! Sterker nog: de historicus dreigt linea recta op te stappen als er meer juryleden gevraagd worden. Dat liet Maarten vanmiddag weten in de Coen en Sander Show op Radio 538.

Van Rossem vindt De Slimste Mens ter Wereld niets

Maarten van Rossem werd tijdens de Coen en Sander Show gevraagd naar de Belgische variant van De Slimste Mens. Zoals we dat gewend zijn, neemt hij geen blad voor de mond! Maarten is namelijk niet zo te spreken over De Slimste Mens ter Wereld, zoals de quiz in België heet. Hij vindt de variant van onze zuiderburen maar “een cabareteske vertoning”. Hij heeft zelf helemaal niks met “al dat gedoe met lachen, gieren, brullen.”

Maarten stopt meteen bij meer juryleden Slimste Mens

We geven het toe: de Belgische versie van De Slimste Mens is een stuk drukker. Mede omdat de quiz aldaar meerdere juryleden kent. Zoals je mag verwachten heeft Maarten echter helemaal geen behoefte aan mede-juryleden: “De Nederlandse versie heeft ook heel veel kijkers, dus er is geen reden om iets over te nemen.” De suggestie om Ali B bijvoorbeeld eens te vragen als jurylid wuift Maarten zodoende resoluut weg: “Dat kunnen ze doen, maar dan stop ik meteen. Al was het de koning.”

De Slimste Mens krijgt maandag onlinepubquiz

Gelukkig lijkt Maarten geen moeite te hebben met meer kandidaten! We lieten je eerder vandaag namelijk weten dat De Slimste Mens aanstaande maandag met een eenmalige onlinepubquiz komt. Op die manier kun je ook voor even in de voetsporen van oud-winnaars Marieke van de Zilver en Rob Hadders treden!

Lees verder