Maarten van Rossem en Philip Freriks in De Slimste Mens

Veronica Superguide logo
Maarten van Rossem en Philip Freriks in De Slimste Mens

Gemist: Rob Hadders wint finale De Slimste Mens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na gisteravond mag Rob Hadders zich de Slimste Mens van Nederland noemen. Na een spannende finale ging de presentator en oud-schaatser aan de haal met de wisseltrofee!

'Geweldige reis'

Rob Hadders is de winnaar van het vijftiende seizoen van De Slimste Mens. De presentator en oud-schaatser versloeg gisteravond in de finale van het KRO-NCRV-programma cabaretier Kees van Amstel en schrijfster Niña Weijers. Bij de overwinning hoort ook een wisseltrofee. Deze werd uitgereikt door Peter Hein van Mulligen. De hoofdeconoom van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kwam in het vorige seizoen als winnaar uit de bus. In een eerste reactie noemde Hadders zijn deelname aan de kennisquiz ‘een geweldige reis’.

Zomeravond

In totaal keken niet minder dan 1.504.000 kijkers naar de finale van De Slimste Mens. Daarmee was de quiz ook meteen het best bekeken programma van de vrijdagavond. The Voice Senior behaalde een nette tweede plek met 1.467.000 kijkers. Goede Tijden, Slechte Tijden wist ook weer eens een plek in de Top 10 scoren. De altijd spraakmakende soap scoorde 654.000 kijkers en dat was op een zonnige zomeravond net genoeg om een negende plek te scoren in de ranglijst van best bekeken programma’s.

Lees verder