Wilfred Genee en Johan Derksen wachten op Gijp

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wilfred Genee en Johan Derksen wachten op Gijp

Gemist: Van der Gijp komt te laat in Veronica Inside

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren was René van der Gijp te laat in de studio van Veronica Inside. Maar van paniek was bij zijn collega’s gelukkig geen sprake!

Wegomlegging

Je kent dat wel: je hebt ergens afgesproken, bent keurig op tijd en vervolgens moet je tot vervelens toe wachten op iemand die het wat minder nauw neemt met de klok. Dat overkwam Johan Derksen en Wilfred Genee gisteren in Voetbal Inside! René van der Gijp was verlaat door een wegomlegging en tot overmaat van ramp waren Johan en Wilfred al live in de huiskamers te zien. Gelukkig hield het presentatieduo het hoofd koel…

‘Grote bek’

René is er nog niet, dan wachten we even”, stelde Wilfred kalmpjes vast. Om de tijd de doden, maakten de heren een ontspannen babbeltje met het publiek. Zo kwamen we meer te weten over de dagindeling van Van der Gijp en onthulde Derksen terloops het geheim van zijn succes. “Een beetje flair en een grote bek. Dan kom je een heel end, hoor”, aldus de altijd spraakmakende voetbalanalist. Ook een bezoekje van Derksen aan de kapper leverde genoeg gespreksstof om de tijd te overbruggen. Er is een speciaal plekje in de hel voor laatkomers, maar het wachten op de Gijp leverde in ieder geval prachtige televisie op!

Lees verder