Valerio Zeno voelt zich schuldig na vechtpartij Echte Meisjes in de Jungle

Een knokpartij in Echte Meisjes in De Jungle is op zichzelf niet geheel onverwacht. En behalve de meisjes zelf zal niemand het echt erg vinden. Maar presentator Valerio Zeno voelt zich toch een beetje de aanstichter.

Valerio Zeno en de deelnemers van Echte Meisjes in De Jungle

Eindelijk kunnen we weer kijken naar Echte Meisjes in De Jungle. De show, een beetje Wie is de Mol? voor influencers en realitysterren, stond in het verleden al garant voor het nodige spektakel. En ook dit nieuwe seizoen stelt weer niet teleur. Al in de eerste afleveringen werd het direct al matten. Inderdaad, het is nostalgisch en ontroerend tegelijk. Maar gooide Valerio nou zelf de knuppel in het hoenderhok?

Onschuldige yell

Aan RTL Boulevard vertelde Valerio over de bizarre vechtpartij die uitbrak tussen Louisa en Esmee, waarvoor niet direct een aanleiding leek. "We hebben de beelden wel honderd keer bekeken om te kijken wat er nou daadwerkelijk gebeurde en het blijf me verbazen dat een yell die zo onschuldig lijkt, de vonk was die zorgde voor de vlam in de pan."

Valerio de oproerkraaier

Achteraf voelt Valerio zich wel een beetje schuldig. "Ik denk wel dat het allemaal door een yell gekomen is en dat is eigenlijk mijn schuld. Want ik vroeg aan die meiden of ze een yell hadden en die hadden ze niet. En een dag later wel. Dus ik voel me met terugwerkende kracht toch wel de aanstichter van dit hele probleem. Maar gelukkig kan ik zeggen, het is allemaal goed gekomen."

Naar huis

De vechtpartij brak uit nadat het winnende team van een opdracht dus een yell inzette om het andere team te beledigen. Dat pikte de lichtgeraakte Louisa niet en die vloog Esmee aan, die onderuit ging in het rijstveld. Uiteindelijk werd Louisa naar huis gestuurd.

De avonturen van De Echte Meisjes in De Jungle stream je via Videoland.