Vaarwel, Jon Snow! Kit Harington heeft een nieuwe coupe!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vaarwel, Jon Snow! Kit Harington heeft een nieuwe coupe!

Vaarwel, Jon Snow! Kit Harington heeft een nieuwe coupe!

|
|

Laatste update:

Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. We wisten dat dit moment in aantocht was, maar het is tóch even slikken… Jawel: Kit Harington heeft zijn lange lokken eraf laten knippen. Vaarwel, Jon Snow… alweer.

Kit Harington speelt een hoofdrol in het toneelstuk True West, dat in het Londense West End te zien is. Met zijn compagnon Johnny Flynn (Vanity Fair) speelt Harington een stel broers, die niet zonder elkaar kunnen, maar ook ab-so-luut niet met elkaar! Bittere verwijten en steken onder water wisselen elkaar af.

Hoewel het toneelstuk behoorlijk spannend is, heeft Harington zijn ‘coupe Snow’ niet meer nodig… Ben je klaar voor zijn nieuwe look?

You need conditioner, Jon Snow!

Ze zeggen wel eens dat kleren de man maken, maar we als we heel eerlijk zijn speelt (gezichts)beharing ook wel een rol. Het doet een beetje aan het moment waarop Lord Of The Rings-fans Viggo Mortensons blotebillengezicht zien, in plaats van de ruige Aragorn!

De acteur meldde eerder al dat de kloeke zwarte lokken, die ondanks de ijzige omstandigheden in Game Of Thrones altijd wulps langs zijn gezicht dansten, er vroeg of laat een keertje af zouden gaan. Als hij er de rest van zijn leven uit zou zien als Jon Snow, zou dat immers niet goed zijn voor zijn carrière. 

Nu de opnames voor Game Of Thrones definitief klaar zijn, heeft de schaar eindelijk gesproken… Blijkbaar hoeft Kit Harington geen enkele nieuwe scène meer op te nemen: hij had een contract om zijn kapsel niet te veranderen voor het zover was!

Het laatste seizoen Game Of Thrones begint in april 2019. Hoewel er maar zes nieuwe afleveringen verschijnen, duren ze wel lekker lang! Lang als de gitzwarte, wuivende manen van Jon Snow… Nou ja, vroeger dan.

Lees verder