Frank Lammers en Raymond Thiry in Undercover

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Lammers en Raymond Thiry in Undercover

Yes! Releasedatum Undercover seizoen 2 is bekend met de eerste beelden!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het eerste seizoen van de Belgische drugsserie was zo'n succes dat Undercover wordt verlengd met een tweede en een derde seizoen! RTL Boulevard mocht als eerste bekendmaken wanneer de nieuwe afleveringen eindelijk op Netflix staan.

Het lange wachten wordt beloond

Het was even onduidelijk of seizoen 2 en 3 tegelijkertijd op Netflix zouden komen. De streamingdienst maakte dat niet helemaal duidelijk in hun social posts. We weten nu dat in ieder geval het tweede seizoen dit jaar nog op Netflix komt. Het zal wel nog even duren... De opnames begonnen begin vorig jaar al, maar RTL Boulevard meldt nu dat vanaf 6 september de nieuwe afleveringen op Netflix staan! Ze lieten ook direct de eerste beelden van het seizoen zien.

Nog spannender

Volgens Frank Lammers is dit seizoen nog beter dan seizoen 1. “Het tweede seizoen is nog spannender, met nieuwe karakters en verhaallijnen. Ik kan niet wachten voor de fans om het te zien.” Het speelt zich ruim een jaar na het de gebeurtenissen in het eerste seizoen af en Bob gaat opnieuw undercover bij de gebroeders Laurent en JP Berger, die handelen in wapens. Drugbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) is vanuit de gevangenis nog steeds druk bezig met zijn zoektocht naar de ware identiteit van de undercoveragenten. “Ferry is back, so watch out”, zegt Frank. We zien niet alleen de bekende gezichten van vorig seizoen langskomen, ook Rico Verhoeven heeft een klein rolletje te pakken!

Lees verder