Uncharted-film

Veronica Superguide logo
Uncharted-film

Uncharted-film met Tom Holland heeft releasedatum: eind 2020 in bioscoop

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Wij kijken al een hele poos uit naar die Uncharted-film! We zijn daarom ook super blij dat we jullie vandaag niet alleen een releasedatum kunnen geven, maar nu ook met volle zekerheid kunnen bevestigen dat Tom Holland (a.k.a. Spider-Man) in de huid van gameheld Nathan Drake kruipt.

Tom Holland als Nathan Drake in Uncharted-film

Het mocht effe duren – de Uncharted-film is namelijk al sinds 2008 in productie – maar dan heb je ook wat! Sony heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat we de film op 18 december 2020 in de bioscoop mogen verwachten. De hoofdrol in deze op de gameserie Uncharted gebaseerde film is weggelegd voor Spider-Man-acteur Tom Holland. Hij speelt in de film een jonge Nathan Drake. Het verhaal van de Uncharted-film is daarom ook niet (exact) hetzelfde als dat in de vier games. In plaats daarvan vormt de film een prequel, waarin Nathan Drake leert hoe hij op jacht moet gaan naar schatten. Daarbij is ook een rol weggelegd voor zijn mentor Victor ‘Sully’ Sullivan.

Uncharted-film vanaf 18 december 2020 in de bioscoop

Het feit dat we al zo lang op deze Uncharted-film moeten wachten, komt mede omdat het project al meerdere keren van regisseur gewisseld is. Gelukkig lijkt 10 Cloverfield Lane-regisseur Dan Trachtenberg echter wel van doorpakken te houden! Maar toch... 18 december 2020 duurt echter nog best wel een poosje… Daarom herinneren we jullie graag nog even aan die Uncharted-fanfilm, waarin Nathan Fillion de rol van Nathan Drake op zich neemt.

Lees verder