Castle-acteur verrast gamers met Uncharted-fanfilm!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Castle-acteur verrast gamers met Uncharted-fanfilm!

Castle-acteur verrast gamers met Uncharted-fanfilm!

|
|

Laatste update:

Weinig games lijken zo geschikt voor het witte doek als Uncharted. De schatzoeker Nathan Drake speurt en knokt zich een weg door de meest prachtige gebieden. Liefhebbers zijn laaiend enthousiast over deze gave fanfilm met Castle-acteur Nathan Fillion!

(Stem)acteur Nathan Fillion was al een paar dagen mysterieus bezig. Hij postte op Twitter onder anderen deze link naar Instagram. De foto van rapper Drake is natuurlijk een verwijzing naar Nathan Drake, de hoofdpersoon uit de Uncharted-games.

Veel fans hoopten dat ze verrast zouden worden met informatie over een ‘echte’ Uncharted-film met Fillion in de hoofdrol. Helaas voor hen is dat momenteel niet aan de orde. De korte fan-film is wel een zéér aardig verhaaltje.

Fans van de Uncharted-games speculeren al tijden over wie de stoere schatzoeker moet spelen. Veel mensen vinden Nathan Fillion de geknipte kandidaat. Fillion kreeg een cultstatus door zijn rol in Firefly en Serenity. Vervolgens speelde hij jarenlang de hoofdrol in de misdaadkomedie Castle. Daarnaast sprak hij veel stemmen in voor verschillende games, als Halo en Destiny.

Actie!

Voor een ‘fan-film’ doen er aardig bekende mensen mee aan deze short. Fillion natuurlijk, maar ook Stephen Lang (Avatar, Don’t Breathe) en Geno Segers (Banshee, Brawl In Cell Block 99) draaien al een tijdje mee. De Canadese regisseur Allan Ungar maakte eerder de prima Netflix-actie-film Gridlocked.

De aanleiding voor de video is niet helemaal duidelijk. Misschien hopen de acteurs zichzelf in de kijker te spelen voor de échte Uncharted-film die eraan komt? Het balletje van Deadpool begon ook pas te rollen toen fans heftig reageerden op uitgelekte beelden. Proberen de heren wellicht iets te forceren? Fans lijken in elk geval zéér positief!

De voorbereidingen voor een Uncharted-film zijn al een tijdje bezig. Alles wijst er op dat Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) hierin de rol van de jonge Nathan Drake speelt. Volgens geruchten speelt ook Bryan Cranston (Breaking Bad, Godzilla) een hoofdrol.

Lees verder