Umbrella Academy verlengd met tweede seizoen!

Veronica Superguide logo
Umbrella Academy verlengd met tweede seizoen!

Umbrella Academy verlengd met tweede seizoen!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Officieel is er nog niets bekendgemaakt over een tweede seizoen The Umbrella Academy, maar geruchten gaan er genoeg. Verschillende websites melden dat een vervolg zeker is!

De site Screenrant zegt uit betrouwbare bron te hebben dat Umbrella Academy verlengd wordt met een tweede seizoen. Eerder al lekte volgens dezelfde site uit dat er gekeken werd naar nieuwe locaties om een mogelijk vervolg op te nemen; dit gaat dus helemaal door. Naar verluidt wordt er vanaf mei tot en met september gewerkt aan het tweede reeks; dat zou dan in de loop van volgend jaar moeten verschijnen.

De verhaallijn is nog grotendeels onbekend. De serie volgt de comics zéér losjes, dus het lijkt erop dat ze bij Netflix aardig wat beweegruimte hebben. Aidan Gallagher, die No. 5 speelt in het eerste seizoen, meldde vorige week dat ‘hij met veel plezier zal terugkijken op de rol’.

Fans dachten dat de acteur daarmee afscheid nam van The Umbrella Academy, of dat de serie eindigde, maar dát is nou ook weer niet gezegd. De superheldenserie zit qua tijdreizen nogal ingewikkeld in elkaar, maar we verwachten de hoofdrolspelers sowieso terugkeren voor het tweede seizoen.

Spoiler alert: Umbrella Academy

In dat eerste seizoen ging uiteindelijk bijna alles fout wat fout kon gaan. De leden van de Umbrella Academy willen de wereld redden, maar maken de situatie alleen maar erger én ingewikkelder.

Wat verwachten jullie van seizoen 2?

Lees verder