Tweede seizoen The Umbrella Academy in de maak

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tweede seizoen The Umbrella Academy in de maak

Tweede seizoen The Umbrella Academy in de maak

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog geen maand geleden verscheen The Umbrella Academy op Netflix. Maar deze slimme superheldenserie is nu al succesvol genoeg om een nieuwe reeks te garanderen!

Plan B

Met het vertrek van Marvel-helden als Daredevil, Jessica Jones en The Punisher moest Netflix op zoek naar andere superheldenstrips voor inspiratie. Maar Plan B pakte gelukkig verrassend goed uit: The Umbrella Academy, gebaseerd op de gelijknamige comicserie van stripuitgeverij Dark Horse, is een regelrechte hit. Deze lekker eigenzinnige superheldenserie ging half februari in première, maar volgens Screen Rant is Netflix nu al op zoek naar geschikte locaties om het volgende seizoen op te nemen!

Oogstrelend

Het succes van The Umbrella Academy verbaast ons eerlijk gezegd niet. Al voordat de serie op Netflix verscheen, schreven we al dat de streamingdienst wel eens goud in handen zou kunnen hebben. Netflix spaarde namelijk kosten noch moeite om de wondere wereld van deze alternatieve superheldenstrip tot leven te wekken. Voeg daarbij een bonte verzameling prettig gestoorde personages en de oogstrelende art-direction, en het verlies van de Marvel-licentie wordt meer dan goedgemaakt!

Lees verder