Tyrannosaurus, ik kies jou! Jurassic World krijgt een eigen AR-game voor je smartphone

Veronica Superguide logo
Tyrannosaurus, ik kies jou! Jurassic World krijgt een eigen AR-game voor je smartphone

Tyrannosaurus, ik kies jou! Jurassic World krijgt een eigen AR-game voor je smartphone

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het wordt tijd om je telefoon te upgraden. Binnenkort verschijnt er een Pokémon Go-achtige game die is gebaseerd op… Jurassic World! Dat wordt worstelen met een t-rex in de supermarkt en velociraptors vangen in de trein!

Jurassic World Alive lijkt behoorlijk op het bekende Pokémon Go. Je zoekt dinosaurussen op, en neemt DNA-monsters af door middel van een drone. Reptielen die je gevangen hebt zijn trainbaar, en je kunt ze ook overal oproepen. Leuk om te pas en te onpas een fotootje te maken met een t-rex, toch?

Ten opzichte van Pokémon Go belooft Jurassic World minstens één gave verbetering. De prehistorische monsters van jou en je vrienden kunnen het tegen elkaar opnemen in wedstrijdjes!

ARvalanche!

De Pokémon Go-achtige spelletjes volgen elkaar op het moment snel op! In het najaar waan je je Harry Potter in de augmented reality-game Wizards Unite. In The Walking Dead: Our World kun je over een tijdje slummen tussen de walkers, met Rick Grimes en co. Daarnaast jaag je in 2018 óók nog op spoken in Ghostbusters World.

Dit zijn alleen nog maar de zogeheten AR-spellen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een gratis Game Of Thrones-app en nóg een Harry Potter-avontuur. Als we maar tijd overhouden om iets te kijken!

Jurassic World Alive wordt gemaakt door Ludia; een studio die eerder managementspelletjes voor telefoons maakte. De trailer belooft dat het spel dit voorjaar al uitkomt voor iOS en Android. Dat zou een erg leuke verrassing zijn! De nieuwe Jurassic World-film, Fallen Kingdom, verschijnt op 7 juni in de bioscoop. Naast Chris Pratt is ook Jeff Goldblum in Fallen Kingdom te zien.

Lees verder