Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden en André van Duin in Heel Holland Bakt op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden en André van Duin in Heel Holland Bakt op NPO 1

Twitter gaat los op heerlijke terugkeer Heel Holland Bakt

|
|

Laatste update:

Na een volgens velen ontzettend teleurstellende finale van Expeditie Robinson konden kijkers daarna gelukkig lekker overschakelen naar NPO 1. Het heerlijk kneuterige Heel Holland Bakt ging van start en Twitter smulde als vanouds lekker mee!

Met maar liefst 2,4 miljoen kijkers bewezen André van Duin, Robèrt van Beckhoven en de afgevallen Janny van der Heijden dat ze nog altijd absolute kijkcijferkanonnen zijn! En als de twee juryleden dan óók nog eens helemaal op elkaar zijn afgestemd, belooft dat natuurlijk héél wat goeds voor de komende weken. 

De kandidaten

Kijkers snoepten in aflevering een van een soort bakkamp waar allerlei potentiële meesterbakkers zich mochten bewijzen. Uiteindelijk rolde hier de kandidaten uit die ook daadwerkelijk mogen meedoen. Uiteráárd heeft twitter al een mening over elke deelnemer, maar het is vooral weer een interessant clubje bij mekaar.

Beste tweets 

Bereid je alvast voor op héél veel potentiële nieuwe grappen en memes. Want Heel Holland Bakt is natuurlijk hét twitter-programma van de eeuw. Ook gisteren ging het al lekker los. Deze pareltjes willen we jullie niet onthouden. 

Heel Holland Bakt is elke zondag om 20:25 te zien op NPO 1!

Lees verder