Alice in Borderland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alice in Borderland

Tweede seizoen voor Alice in Borderland!

|
|

Laatste update:

De spannende Netflix-thrillerserie Alice in Borderland is verlengd met een tweede seizoen!

Alice in Borderland draait om drie vrienden: Ryohei, Chota en Daikichi. Deze nozems zijn geobsedeerd door videogames en maken een rommeltje van hun échte leven. Als ze lopen te klootviolen op een druk kruispunt komt de politie achter ze aan. Ze verstoppen zich in een openbaar toilet, maar zodra ze tevoorschijn komen is iedereen verdwenen!

Ze bevinden zich in een soort spelwereld waarin ze gevaarlijke opdrachten moeten uitvoeren om te overleven. Terwijl ze het ene na het andere dodelijke spel spelen zoeken ze uit alle macht naar een uitgang. Denk aan een soort Japanse versie van The Running Man en Lost, en je komt een heel eind!

Alice in Borderland seizoen 2

Het eerste seizoen leverde aardig wat mysterieuze actie op als Ryohei, Chota en Daikichi zich weer eens door één of andere bizarre escaperoom worstelden. Aan het einde van de reeks leek hun ontsnapping binnen handbereik, maar de spelwereld leek een stuk groter dan verwacht… Een tweede seizoen is dan ook onderweg!

Alice in Borderland verscheen een paar weken geleden en is een grote hit in o.a. Japan en Duitsland. Wanneer we het tweede seizoen van de serie kunnen verwachten is helaas nog niet bekend.

Lees verder