Twan Huys komt voorbij in rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Twan Huys

Het RTL Late Night-gesprek dat Twan in 2018 met Amber voerde is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw aanspande. In het gesprek zegt Amber dat ze de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Johnny overhield, doneerde aan twee goede doelen. Ze zou die goede doelen allebei de helft van dat mega-bedrag geven. 

Non-profit organisatie reageert

Maar eh... er lijkt toch ergens iets mis te gaan. Een van die non-profit organisaties zegt namelijk nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat de Aquaman-actrice tot nu toe ontkende.

Amber en Twan

Amber zei toentertijd bij Twan onder meer "niks te willen hebben van het geld", maar blijkbaar liet de College Tour geen onuitwisbare indruk achter. Als de actrice in de rechtbank gevraagd wordt of ze zich dit interview nog kan herinneren, antwoordt ze tot drie keer toe dat ze zich helemaal niet kan herinneren wanneer het gesprek plaatsvond...

Amber wil het volledige bedrag storten

Later gaf de actrice toch toe dat ze inderdaad niet het hele bedrag aan de organisatie betaalde en volgens haar komt dat door de houding van Johnny. Hij sleepte haar in 2019 voor de rechter. "Ik ben oprecht van plan om mijn volledige bijdrage te storten en mijn belofte na te komen. Ik kon dat niet doen omdat Johnny me voor 50 miljoen dollar aanklaagde. Het zou heel fijn zijn als hij hiermee stopt, zodat ik mijn geld aan de organisatie kan overmaken."

Bron: ANP/Veronica Superguide

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.