Advocaten Johnny Depp halen uit naar Amber Heard: 'Toneelstuk'

Amber Heard

Het juridisch gehakketak tussen oud-Hollywood-powerkoppel Amber Heard en Johnny Depp gáát maar door. De nieuwste wending? De advocaten van Johnny halen flink uit naar Amber en vinden dat ze een soort toneelstukje opvoert...

Het juridische team van Johnny Depp heeft geen goed woord over voor de verklaringen die Amber Heard tot nu toe in de rechtbank aflegde. Volgens hen laat de 36-jarige actrice "een fraai toneelstukje zien" en komen alle verwachtingen die ze van tevoren hadden over Ambers verklaringen uit, zo meldt TMZ.

'Voorstelling van haar leven'

Een van Johnny's woordvoerders laat aan TMZ weten: "Amber heeft zich al tijden voorbereid op de voorstelling van haar leven, die ze nu in de rechtbank geeft."

Nieuwe aantijgingen

Bronnen rondom de acteur laten weten dat Amber continu met nieuwe aantijgingen en 'handige' details op de proppen komt, waar Johnny's herinneringen aan zijn tijd samen met Amber nog exact hetzelfde zijn als toen. Hij zou niets veranderd hebben aan zijn verklaringen, omdat dat is hoe hij het beleefd heeft, klinkt het verweer uit kamp-Johnny. 

Amber Heard vs. Johnny Depp

Voor wie de rode draad even niet meer kan vinden: volgens Amber zou Johnny haar meerdere keren geslagen hebben, met een fles hebben gepenetreerd en gedreigd hebben haar te vermoorden. De acteur ontkent haar ooit maar een haar gekrenkt te hebben. De zaak houdt de showbizzwereld in zijn greep, ook in Nederland. Zo zette RTL Boulevard's Eric Munck gisteren nog zijn vraagtekens bij Amber en haar verklaringen...

Bron: ANP/Veronica Superguide