Hanin, The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Hanin, The Voice of Holland

Syrisch toptalent Hanin uit TVOH dook al eerder op!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In de eerste aflevering van alweer het elfde seizoen The Voice of Holland veroverde de uit Syrië gevluchte Hanin al Kadamani alle harten met het nummer Let it Be. Er leek een nieuw toptalent geboren, maar niets is minder waar. De jonge zangeres was namelijk al eens te zien in een talentenjacht van RTL4.

Nu denk je misschien direct aan The Voice Kids, maar dat is niet het geval.

Mooi geldbedrag

De inmiddels 18-jarige Hanin al Kadamani deed namelijk eerder dit jaar met succes mee aan het programma All Together Now. In plaats van de vier coaches moest ze in dit programma maar liefst 100 artiesten uit het vak zien te overtuigen. En dat deed ze - net als bij haar auditie bij The Voice - met verve. Uiteindelijk hield het jonge toptalent er naast wat naamsbekendheid nog eens €10.000 euro aan over. 

Familie helpen

Wat ze daarmee van plan was? "Als ik tienduizend euro win dan zou ik het gebruiken voor mijn muziek, mijn studie en mijn familie. Mijn familie heeft het moeilijk, dus ik wil ze graag helpen. Met dat geld kan ik dat misschien doen." Nou, met een plekje in het team van Anouk en wat nieuwe fans hoeft ze zich over die carrière voorlopig geen zorgen te maken. Bekijk hieronder nogmaals haar optreden terug.

Lees verder