The Voice of Holland, Ali

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice of Holland, Ali

Ali B sneert naar Jan Smit in TVOH: 'Je begint Lil' Kleine-trekjes te krijgen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ali B had gisteravond in The Voice of Holland duidelijk zijn woordje klaar. Nadat hij eerder al lekker bakkeleide met Anouk, moest later op de avond Jan Smit er ook aan geloven. Volgens de rapper zou de zanger namelijk niet helemaal eerlijk zijn tegen zijn pupillen.

De aanleiding voor het commentaar was het optreden van de 21-jarige Dionne Damen. Jan Smit was daar zo van onder de indruk dat hij alles deed om haar te overtuigen voor hem te gaan. "Je blies ons omver, en dit is nog maar de eerste keer dat we je hoorden. Ik denk dat ik met jou richting de finale kan", maakte de enthousiaste Volendammer duidelijk. 

Finaleplekken

Nu weten zowel de kijkers als coaches dat dit niet de eerste keer is dat Jan het over de finale heeft, dus daar sprong Ali direct op in. "Hoeveel finaleplekken heb jij?", vroeg hij gekscherend, waarna de rapper zich tot Dionne richtte. Volgens Ali zou Jan Smit haar zo op het podium van Beste Zangers, het Songfestival, Miss Volendam kunnen krijgen. Nou, dat zag ze wel zitten, want inmiddels is ze zeker van haar plekje in het team van Jan.

Scherpe commentaren

Daarmee was de grappige discussie tussen de twee nog niet afgedaan. "Je geeft iemand toch een beetje hoop, Ali", blikte Jan Smit later terug op zijn commentaar. "Je begint wel een soort Lil Kleine-trekje te krijgen", reageerde Ali lachend. "Die beloofde ook gewoon gouden bergen." Nou, daar had Jan Smit wel wat op te zeggen. "Ik beloof niks. Ik zei: richting de finale, letterlijk." Daar ziet de andere coach de humor wel van in. "Die is wel scherp. Mevrouw, hier heeft u een ticket voor richting Amerika. U moet bij Rotterdam eruit." Bekijk hieronder het fragment terug.

Op 8 januari gaat de strijd om nieuwe talenten door in The Voice of Holland.

Lees verder