Anouk in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Anouk in The Voice of Holland

Anouk in The Voice Senior? 'Moet je die mensen niet aandoen'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Toen Ali B vanavond in The Voice of Holland vroeg hoe oud kandidaat Wilco is, ontstond er een geinige situatie die weer een béétje lucht in de show bracht! Ali besloot Anouk - die de laatste tijd een beetje onder vuur ligt - eens even flink op de hak te nemen.

Ali gaf direct toe dat hij wel zou draaien als hij wist dat deze verschijning voor zich zou staan. "Je bent niet de allerjongste meer, als ik zo zie wat er allemaal meedoet. Mag ik vragen hoe oud je bent?", begon Ali tegen Wilco, die uiteindelijk doorging en zich nu bij de rest van de kandidaten mag voegen. 45, antwoordde hij. "Dus je bent bijna rijp voor The Voice Senior, samen met Anouk."

Anouk (nog) niet in The Voice Senior

"Ik ben nog niet gevraagd", onthulde een lachende Anouk. "Nee, dit willen ze die mensen in hun laatste jaren ook niet aandoen", sneerde Ali. "Dat je gewoon nog een jaar hebt en dat je moet nadenken over wat Anouk heeft gezegd. Geef mij maar Frans Bauer schat, ik zeg het je eerlijk." Nou, zegt Anouk, "dat valt best mee".

'Chagrijnig'

Dat valt niet mee, zal kandidate Brenda Bee denken. Die kreeg een paar weken geleden een haast vuurspuwende Anouk op haar af nadat de coach vond dat ze veel te veel zat te lullen. Anouk schoof haar felle ergernis niet onder stoelen of banken, maar gelukkig had Brenda haar weerwoordje na afloop wel klaar. Ook vorige week had twitterend Nederland het weer voorzien op Anouk. Vooral na één auditie zou ze zich wel erg 'zuur, negatief en chagrijnig' hebben gedragen, maar oordeel vooral zelf!

Anouk in The Voice Senior? 'Moet je die mensen niet aandoen'
Brenda Bee.The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder