President Trump in het Witte Huis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
President Trump in het Witte Huis

Trump haalt uit naar Oscarwinnaars Parasite en Brad Pitt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eerder deze maand viel Parasite dik in de prijzen tijdens de jaarlijkse Oscar-uitreiking. Deze duistere tragikomedie won niet minder vier Academy Awards, waaronder voor beste regisseur, beste scenario en… beste film! En dat laatste was nog niet eerder gebeurd bij een niet-Engelstalige film. Geen wonder dat we Parasite onlangs nog uitriepen tot een van onze favoriete films van 2019! Maar Donald Trump is een stuk minder onder de indruk…

'Genoeg problemen'

In een recente toespraak hekelde Trump de winst van Parasite: “We hebben al genoeg problemen in onze handelsrelatie met Zuid-Korea en dan geef je ze de Oscar voor beste film?” Ook richtte de Amerikaanse president zijn pijlen op Brad Pitt, die het felbegeerde filmbeeldje mee naar huis mocht nemen voor zijn rol in Once Upon a Time… in Hollywood. “Van hem ben ik nooit fan geweest. Hij maakte bijdehante opmerkingen in zijn speech, klein bijdehand mannetje.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Trump uithaalt naar Hollywood. Eerder verklaarde hij Arnold Schwarzenegger dood na een ruzie op Twitter tussen het tweetal.

Lees verder