Donald Trump: “Arnold Schwarzenegger is dood”

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Donald Trump: “Arnold Schwarzenegger is dood”

Donald Trump: “Arnold Schwarzenegger is dood”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

President Donald Trump heeft zich weer eens van zijn meest volwassen en sportieve kant laten zien. In zijn opnieuw opgelaaide ruzie met Arnold Schwarzenegger verklaarde de Oranje Mafkees in het Witte Huis onze favoriete actieheld dood. En volgens The Donald was hij er nog zelf bij ook. WTF?

Slechte kijkcijfers? Dan ben je dood

Het bleek echter om beeldspraak te gaan: Trump verwees naar de tegenvallende kijkcijfers van The Celebrity Apprentice nadat Ahnold de show van hem overnam. En als je kijkcijfers dalen, dan is dat volgens Trump hetzelfde als dat je dood bent. Dat neemt niet weg dat dit één van de stomste presidentiële uitspraken is sinds George W. Bush in 2007 beweerde dat Saddam Hussein de toen nog springlevende Nelson Mandela vermoord zou hebben.

“Ik ben er nog hoor”

Schwarzenegger reageerde echter met zijn welbekende droge humor: “Ik ben er nog hoor”, tweette het actie-icoon. “Zullen we belastingaangiften gaan vergelijken?” Hiermee verwees Arnold natuurlijk naar het feit dat Trump al jaren angstvallig zijn belastingaangiften verborgen houdt.

Toch goed dat de president van wat tot drie jaar terug de machtigste natie ter wereld was zijn prioriteiten stelt: in plaats van je druk te maken over de rellen rond de rampzalige immigrantenopvang aan de Mexicaanse grens of over de spanningen met Iran begint Trump gewoon weer een Twitter-ruzie met iemand die gevatter is dan hijzelf.

Lees verder