Kijkers houden het niet droog bij laatste aflevering van Down The Road

Door Redactie
Gordon

Het eerste seizoen zit erop van Down The Road. Gordon heeft zich op een héél ander vlak laten zien een dat is een succes. Kijkers zijn zo’n fan van het programma dat ze balen dat het voorbij is. Sommigen pinkten zelfs een traantje weg... ahhhh

Gordon, de grote verrassing

In Down The Road neemt Gordon zeven jongeren met downsyndroom mee op een roadtrip door Nederland. Eerder vroegen kijkers zich af of de ex-Topper wel de juiste presentator voor de Nederlandse versie van deze Vlaamse hit was. Denk je aan Gordon, denk je toch snel aan ophef, een grote bek, en dat in een groep vol jongeren met downsyndroom?! 

Maar na de eerste aflevering bleek Gordon superlief én juist heel geschikt te zijn. Veel kijkers waren enorm over hem te spreken. Hij liet zien dat hij naast alle grapjes ook écht serieus kan zijn en veroverde de harten van de groep én de kijkers. Iedere aflevering regende het opnieuw complimenten voor Gordon.

Een tweede seizoen?

Veel kijkers hopen het al, maar de kans op een tweede seizoen van Down the Road is aanwezig. Dat vertelt Gordon op zijn Instagram. Volgens hem kijken er gemiddeld iedere week 700.000 mensen naar het programma en hij noemt het zelf een groot succes. “Ik heb zo genoten van dit avontuur en het kan niet anders dan dat we terug gaan komen met dit geweldige programma!” 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.