Eerste trailer voor de Nederlandse Netflix-kerstfilm De Familie Claus

Door Redactie
De Familie Klaus, screenshot trailer

Yes! Netflix kwam vandaag met de eerste trailer van De Familie Claus. Net na Sinterklaas kan je genieten van de Vlaams-Nederlandse kerstfilm met veel bekende gezichten.

In de familiefilm zien we onder andere Bracha van Doesburgh (De Eetclub), Josje Huisman (K3), Renée Soutendijk (Moordvrouw), Eva Van der Gucht (Oogappels), Jan Decleir (Het Paard van Sinterklaas), Janne Desmet (The Twelve), Carly Wijs (Divorce) en Wim Willaert (Undercover).

Opa is de kerstman

Jules Claus heeft niks met Kerstmis, zeker niet na het overlijden van zijn vader vorig jaar. Als zijn moeder aan het werk moet, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn opa.

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. En dan ontdekt hij een groot geheim: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn opa de taak weer op zich genomen... Wanneer zijn grootvader in de problemen zit moet Jules hem helpen.

Netflix heeft nog veel meer voor ons in petto. Dit zijn alle nieuwe Netflix-kerstfilms en -series van 2020

De Familie Claus zie je vanaf 7 december op Netflix.