Kurt Russell en Goldie Hawn in The Christmas Chronicles op Netflix 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kurt Russell en Goldie Hawn in The Christmas Chronicles op Netflix 2020

Dit zijn alle nieuwe Netflix-kerstfilms en -series van 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Is het al te vroeg voor kerstfilms? Nee, natuurlijk niet! Pak een mok warme chocolademelk, hang de kerslichtjes alvast op en noteer deze nieuwe Netflix-kerstfilms en -series in je agenda.

Films

Holidate

28 oktober

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) zijn de Grinches van vandaag de dag: ze hebben een hekel aan Kerstmis. De twee zijn allebei single en dit zorgt ervoor dat ze tijdens de feestdagen aan de kindertafel moeten zitten of nog erger, ze worden op ongemakkelijke dates gestuurd. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten spreken ze af om het komende jaar bij elke feestelijke gelegenheid elkaars ‘holidate’ te zijn. Drie keer raden wat er dan gaat gebeuren…

Jingle Jangle: A Christmas Journey

13 november

In deze magische muzikale familiefilm volgen we speelgoedmaker Jeronicus Jangle (Forest Whitakers) die in het authentieke stadje Cobbleton de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Wanneer blijkt dat zijn vertrouwde leerling (Keegan-Michael Key) hierachter zit, gaat de slimme en innovatieve kleindochter van Jeronicus (Madalen Mills) hem helpen.

The Princess Switch: Switched Again

19 november

Vanessa Hudgens keert opnieuw terug naar Netflix, met dit keer het tweede deel van de kerstromcom The Princess Switch. In Switched Again hebben de hertogin van Montenaro (Margaret) en Stacy elkaars hulp nodig wanneer het in de liefde even niet zo goed gaat. En dat gaat helemaal mis wanneer er nog een lookalike op de stoep staat: het nichtje van Margaret, aka party girl Fiona.

De trailer van de nieuwe kerstfilm is helaas nog niet uit. Maar misschien is het handig om deze video nog een keer te bekijken, zodat je straks helemaal voorbereid bent voor deel twee!

The Christmas Chronicles: Part Two

25 november

Twee jaar geleden lukten het Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) om Kerst te redden. De nu cynische puber Kate is wat minder gelukkig: tegen haar zin in moet ze de feestdagen doorbrengen met haar moeder, haar nieuwe vriend en zijn gezin. Wanneer er plotseling een schurk opduikt die dreigt de Noordpool te verwoesten, moeten Kate en Jack opnieuw samen met de kerstman (Kurt Russell) het kerstfeest redden.

Hoe de jonge acteurs het filmen van The Chrismas Chronicles ervaarden zie je in deze video.

De Familie Claus

December

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerst Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde 'mooiste tijd van het jaar'. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol in de speelgoedwinkel van zijn opa, die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman. Je verwacht het niet! Gaat Jules nu leren hoe geweldig Kerst is?

Series

Dash & Lily

10 november

De cynische Dash en optimistische Lily schrijven hun dromen en verlangens in een notitieboekje die ze met elkaar delen. Wanneer ze het tijdens de kerstdagen aan elkaar doorgeven op verschillende plekken in New York City, ontstaat er een vakantieliefde. Ze ontdekken al snel dat ze meer gemeen hebben met elkaar dan ze zouden verwachten.

De serie is gebaseerd op de boekenreeks Dash & Lily’s Book of Dares.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

18 november

Mr. Christmas (Benjamin Bradley) is zo veel meer dan alleen maar een interieurontwerper. Hij neemt zijn klanten mee op een emotionele reis om zo de ware betekenis van de feestdagen te ontdekken.

Home For Christmas: Seizoen 2

December 2020

Seizoen 1 volgde de vrijgezelle dertiger Johanne (Ida Elise Broch). Ze werd moe van alle vragen over haar liefdesleven en ging dus op zoek naar de perfecte date voor het kerstdiner. Waar het tweede deel over gaat is nog niet bekend, maar wij zijn in ieder geval blij dat de Noorse serie terugkomt met de feestdagen!

Een lijst met de 10 beste kerstfilms van 2019 vind je hier. En ook altijd handig: de Kerst-afleveringen van je favoriete Netflix-series op een rij.

Lees verder