Klaus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Klaus

De 10 beste kerstfilms op Netflix

|
|

Laatste update:

1. The Holiday Calendar

In The Holiday Calendar ontvangt fotografe Abby (gespeeld door The Vampire Diaries-actrice Kat Graham) een magische adventskalender die haar kerstmis lijkt te voorspellen. En hij helpt haar ook behoorlijk op weg in haar liefdesleven!

2. Office Christmas Party

Met Jennifer Aniston en Nick Bateman ga je sowieso een fijne kerst tegemoet. Ze organiseren een kerstborrel om een belangrijke klant binnen te hengelen en het feestje loopt behoorlijk uit de hand. Gevalletje Project X! 

3. The Christmas Chronicles

Film die écht bij de hele familie in de smaak valt? Kijk de hilarische kerstfilm The Christmas Chronicles. Een broer en zus proberen de kerstman te betrappen, maar dreigen daarmee kerstmis voor de hele wereld te verpesten. Als de kerstman de bak in draait, lijkt het feest helemaal voorbij.  

4. The Princess Switch

Bakker Stacy de Novo (Vanessa Hudgens) doet mee aan een koninklijke bakwedstrijd. Wanneer blijkt dat ze als twee druppels water op de toekomstige prinses lijkt, besluiten de dames eventjes van leven te wisselen. En dat heeft een hoop (romantische) gevolgen...

5. Elf

Een kerstklassieker met Will Ferrell als een uit de kluiten gewassen elf. Als baby kroop hij in de zak van de Kerstman en werd zo per ongeluk meegenomen naar de Noordpool. Daar groeide hij op tussen de echte elfen als een lang buitenbeentje. Als volwassen man leert hij dat zijn echte vader op de naughty list staat, dus maakt hij de reis naar papa om hem de ware boodschap van Kerstmis te leren.

6. Klaus 

Prachtige handgetekende kerstfilm, waarin de verwende Jesper van zijn vader een postkantoor moet stichten op het kille eiland Smeerensburg. De meeste mensen haten elkaar daar, maar één houthakker blijkt een getalenteerde speelgoedmaker te zijn. Klaus wordt overgehaald door Jesper om speelgoed te geven aan ieder aardig kind dat hem een brief stuurt en zo starten ze de legende van de Kerstman.

7. Love Actually

Natuurlijk heb je deze Britse kerstklassieker al gezien, maar hij staat op Netflix dus waarom zou je hem niet opnieuw kijken met de feestdagen? Love Actually is een mozaïek van verschillende personages die tijdens kerst de liefde vinden. Hilarisch, ontroerend, confronterend en van begin tot eind hartverwarmend. Niet raar dat iedereen Love Actually kijkt met Kerstmis!

8. Christmas with a View

Een restaurant-eigenaresse in spe komt oog in oog te staan met een beroemde chef wanneer hij in de keuken komt werken. Vanaf dat moment wordt het een hele... warme kerst!

9. All You Need Is Love

Niet Robert ten Brink maar Maarten is de presentator van het populaire televisieprogramma All You Need Is Love in deze film. Plotseling verdwijnt hij op de vooravond van de welbekende kerstspecial richting de Schotse hooglanden. Zijn collega's gaan op zoek naar hem, weten ze het programma én dus Kerstmis te redden?

10. A Very Murray Christmas

Bill Murray heeft een héle gezellige kerstspecial op Netflix staan. En hoewel hij bang is dat er niemand langskomt voor zijn kerstfeestje, zijn onder anderen George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock en bijna alle andere Hollywood-sterren van de partij.

Lees verder