Trailer voor First Man schiet Ryan Gosling de ruimte in

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer voor First Man schiet Ryan Gosling de ruimte in

Trailer voor First Man schiet Ryan Gosling de ruimte in

|
|

Laatste update:

Ryan Gosling zet koers naar de maan in de eerste trailer voor First Man, een biopic over astronaut Neil Armstrong. Dit was natuurlijk de eerste man op de maan, vandaar de titel. Regie is in handen van Damien Chazelle, die eerder La La Land en Whiplash maakte.

De maanlanding van Armstrong vond plaats op 20 juli 1969, maar voor het zover was gingen hier acht jaar voorbereiding aan vooraf. First Man richt zich niet alleen op de ruimtereis, maar ook op die hele periode van 1961 tot en met 1969. De biopic is gebaseerd op Armstrongs officiële biografie uit 2005. Naast Gosling is ook Claire Foy (bekend als Elizabeth uit The Crown én als de nieuwe Lisbeth Salander) in de film te zien als zijn vrouw Janet.  Niet alleen de trailer ziet er puik uit, ook de poster mag er wezen:

The Right Stuff

De trailer doet meerdere malen denken aan de klassieker The Right Stuff uit 1983, waarin het verhaal wordt verteld van de eerste Amerikaanse astronauten. Dat belooft veel goeds en na het zien van deze trailer zijn we helemaal enthousiast. Drama, actie, spektakel en space shuttles! Op 11 oktober landt deze First Man in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder