Orange is the New Black cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Orange is the New Black cast

Kijken: nieuwe trailer van Orange is the New Black seizoen 7!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zevende en laatste seizoen van de hitserie Orange is the New Black staat voor de deur! Vanaf 26 juli kun je je een weekend opsluiten om het einde van de show te bingen. Eerder kregen we deze promo van het laatste seizoen al te zien. Kijk de nieuwe trailer als voorbereiding op de emotionele rollercoaster.

Spoilers!

Piper is vrij en probeert haar plaats in de samenleving terug te vinden. Sophia voorziet haar alvast van een nieuwe look voor een frisse start. Alex zit nog steeds in de gevangenis samen met andere oude bekenden die zijn opgedeeld in drie groepen. De beige pakken, de blauwe pakken en de roze pakken. Nadat we in het vorige seizoen vooral ingingen op het verhaal van de nieuwe inmates, Carol en Barb, keren we nu dus weer terug naar onze favoriete personages die we al sinds het eerste seizoen volgen.

Spin-off

Voor wie maar geen genoeg kan krijgen van de dames van Litchsfield is er nog hoop na dit slotseizoen. Er wordt namelijk al gesproken over een eventuele spin-off. Kevin Beggs, directeur van Lionsgate TV Group, zegt: "We stoppen op een hoogtepunt. We zijn al in gesprek en als het moment aanbreekt, zullen we verder praten over een mogelijk vervolg.

Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Lees verder