OITNB

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
OITNB

Krijgt Orange is the New Black een vervolgserie?

|
|

Laatste update:

Enkele weken terug was er hier paniek in de tent toen bekend werd dat Orange is the New Black na het volgend jaar te verschijnen zevende seizoen zal stoppen. De serie was jarenlang één van de grote paradepaardjes van Netflix, en daarom was het een opvallende beslissing van de streamingdienst om het voor gezien te houden met de avonturen van Piper Chapman en haar medegevangenen in Litchfield Prison. Maar misschien gloort er toch nog hoop...

Vage vervolgplannen

De baas van productiemaatschappij Lionsgate TV Group, die de serie voor Netflix maakt, heeft aan vakblad the Hollywood Reporter laten weten dat het bedrijf een doorstart voor de serie overweegt. Dit zou dan geen achtste seizoen worden, maar een vervolgserie. Hoe dit eruit zou moeten zien is ons nog niet duidelijk, en Lionsgate-directeur Kevin Beggs liet zich expres vaag uit.

Iets nieuws of meer van hetzelfde?

De studiobaas wilde er het volgende over kwijt: “we overwegen een mogelijk vervolg op de serie die bedacht is door Jenji Kohan met Taylor Schilling, Laura Prepon, Uzo Aduba en Danielle Brooks.” Bedoelt hij hiermee OITNB? Of suggereert Beggs dat hij met deze vier hoofdrolspeelsters en het brein achter de serie iets nieuws van plan is?? “We zijn al bezig met gesprekken, en als de tijd er rijp voor is, dan zullen we met Jenji verder praten over een mogelijk vervolg”, was alles dat de producent er over kwijt wilde. Maar er gaat dus mogelijk nog iets gebeuren na seizoen 7!

Lees verder