Trailer: The Rock stijgt tot grote hoogten in de actiefilm Skyscraper

Veronica Superguide logo
Trailer: The Rock stijgt tot grote hoogten in de actiefilm Skyscraper

Trailer: The Rock stijgt tot grote hoogten in de actiefilm Skyscraper

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Dwayne Johnson knokt zich een weg door een wolkenkrabber van een kilometer! Check de spectaculaire trailer van Skyscraper.

Dwayne Johnson speelt Will Ford. Ford was de leider van een FBI-commandoteam, tot een mislukte missie hem een been kostte. De oud-agent is nu veiligheidsadviseur voor wolkenkrabbers, en wordt ingehuurd bij het hoogste gebouw ter wereld!

Natuurlijk loopt alles in de soep als terroristen, onder leiding van Roland Møller (Atomic Blonde, The Commuter), The Pearl aanvallen. De slechteriken houden Fords vrouw (Neve Campbell) en kinderen ergens vast in het gebouw, dat een kilometer hoog is!

Wolkenkrabber

Skyscraper is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber. Je ken ‘m misschien van de absurde comedy Dodgeball (met Ben Stiller en Vince Vaughn) of de actiecomedy Central Intelligence (met Dwayne Johnson en Kevin Hart).

De trailer van de zomerblockbuster werd voor het eerst vertoond tijdens de Super Bowl; de belangrijkste American football-wedstrijd van het jaar. Naast Skyscraper kwamen trailers voorbij van het tweede seizoen Westworld, Jurassic World: Fallen Kingdom, Avengers: Infinity War, Mission: Impossible - Fallout en Solo: A Star Wars Story.

Skyscraper wordt op 12 juli in de bioscoop verwacht.

Lees verder