Han Solo leeft in eerste trailer Solo: A Star Wars Story

Veronica Superguide logo
Han Solo leeft in eerste trailer Solo: A Star Wars Story

Han Solo leeft in eerste trailer Solo: A Star Wars Story

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben er even op moeten wachten, maar ons geduld wordt flink beloond: de eerste trailer voor Solo: A Star Wars Story zit vol actie, avontuur en oude bekenden!

Verdacht

Ondanks dat Solo: A Star Wars Story in mei al zou moeten verschijnen, bleef het wat betreft promotie verdacht stil rondom dit nieuwe deel in de Star Wars-saga. Kwam de film überhaupt nog wel uit en zo ja, wanneer dan? Onze zorgen zijn in één klap weggenomen met de eerste trailer van deze spin-off. Deze bewijst niet alleen dat we nog maar een paar maanden verwijderd zijn van een nieuwe Star Wars-film, maar ook nog eens dat die er verdomd goed uitziet!

Millennium Falcon

Solo: A Star Wars Story speelt zich af voor de gebeurtenissen in Star Wars Episode IV: A New Hope. Han Solo (Alden Ehrenreich) is een sympathieke schurk met connecties in de onderwereld van a galaxy far, far away… Tijdens zijn avonturen komt hij in contact met zijn co-piloot Chewbacca en de beruchte gokker Lando Calrissian (Donald Glover). Alle vertrouwde ingrediënten zijn weer aanwezig: buitenaardse wezens, droids en ruimteschepen als de Millennium Falcon zijn te zien in het spotje. Naast Ehrenreich en Glover, zijn er ook belangrijke rollen weggelegd voor Emilia Clarke (Game of Thrones) en Woody Harrelson (True Detective).

Solo: A Star Wars Story draait vanaf 24 mei in de bioscopen!

Lees verder