Pedro Pascal in The Mandalorian op Disney +

Veronica Superguide logo
Pedro Pascal in The Mandalorian op Disney +

Fett Max: Disney+ onthult trailer Star Wars-serie The Mandalorian

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit najaar verschijnt de Star Wars-televisieserie The Mandalorian op Disney+. En afgaande op deze trailer hebben fans van de sciencefictionreeks een hoop om naar uit te kijken!

Premiejager

Komende winter gaat Star Wars: Rise of Skywalker in première. Maar voor het zover is, kunnen de fans uitkijken naar The Mandalorian. In deze eerste live-action televisieserie gebaseerd op de sciencefictionreeks volgen we een zwijgzame premiejager die opereert in de schaduwen van de New Republic. De eerste trailer belooft alvast een lekker grimmige kruising tussen Mad Max, een spaghettiwestern met Clint Eastwood en natuurlijk Star Wars!

Cultheld

The Mandalorian is een van de belangrijkste titels van Disney+ en de streamingdienst heeft dan ook niets aan het toeval overgelaten om deze serie een hit te maken. Zo zal de titelrol worden gespeeld door Pedro Pascal (Game of Thrones). In de trailer zien we ook voor het eerst de personages van Giancarlo Esposito (Better Call Saul) en cultheld Werner Herzog in actie.

Duistere kant

De regie is in handen van Jon Favreau, die eerder tekende voor de kaskraker The Lion King. Hij beloofde onlangs in een interview met The Hollywood Reporter dat The Mandalorian ‘een duistere en bizarre kant’ van het Star Wars-universum zal belichten die we niet snel zien in de films. We kunnen niet wachten!

The Mandalorian is vanaf 12 november te zien bij Disney+.

Lees verder