Ein-de-lijk: Star Wars Episode IX teaser mét titel online

Veronica Superguide logo
Ein-de-lijk: Star Wars Episode IX teaser mét titel online

Ein-de-lijk: Star Wars Episode IX teaser mét titel online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De negende Star Wars-film gaat 'The Rise of Skywalker' heten. Jawel! Regisseur J.J. Abrams maakte de titel vandaag bekend aan fans op een Star Wars-conventie in Chicago. En die zaten er al een tijdje op te wachten, op die titel. 

De teaser 

J.J. Abrams, die ook het zevende deel van Star Wars regisseerde (The Force Awakens) , vertelde ook nog wat over de nieuwe film: onder meer dat het verhaal zich afspeelt in een tijd lang na episode XIII, The Last Jedi. Maar details, naar de belangrijke zaken: hier is de teaser! Mogen we éven zeggen dat het er vet uitziet?

De aller, allerlaatste

Wie gaan we (terug)zien? Allereerst acteur Billy Dee Williams, hij keert terug als het personage Lando Calrissian. En wie de trailer kijkt valt nog wat anders op (hahaha...). Het antwoord is ja, het is hem. Maar ook is het praktische probleem van Leia Orgena, Prinses Leia, a.k.a. Prinses Koffiebroodje, zoals je kunt zien, opgelost. Voor wie niet zo op de hoogte is: de actrice die Prinses Leia speelde, Carrie Fisher, is twee jaar geleden overleden. J.J. Abrams heeft oud, niet gebruikt materiaal van het zevende deel, The Force Awakens, opnieuw bekeken en gebruikt. Slim... Met het negende deel komt er een einde aan de laatste trilogie, en aan de hele Star Wars-sage. Eerst Game of Thrones, straks Star Wars, waar moeten we nou voor opstaan in de morgen? 

Star Wars Episode IX - The Rise of Skywalker is vanaf 20 december te zien in de bioscoop. 

Lees verder