Het raden kan beginnen: GoT titels van de afleveringen bekend gemaakt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het raden kan beginnen: GoT titels van de afleveringen bekend gemaakt

Het raden kan beginnen: GoT titels van de afleveringen bekend gemaakt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Je hebt de eerste foto's van Game of Thrones seizoen 8, dan de teaser, je hebt de trailer en je hebt titels van de afleveringen. Allemaal geven ze hun eigen hints over wat er gaat gebeuren in het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Uiteraard niet verder lezen als je ergens halverwege seizoen 6 bent blijven steken.

Game of Speculatie

Wat de rest van de wereld kan, dat kunnen wij ook. Ha! Want wat geven de titels weg? Nou? Hmm?

8.1 - Winter is Here

Dat laat zich raden: de knallende veldslag tussen de doden en de legers van Jon Snow, Daenerys, Jamie Lannister, Wildlings en wie hadden we nog meer opgesteld gezien? Er was al een dode draak uit het ijs geklommen om de muur half af te fikken. Winter was coming, al zeven seizoenen, dus 't werd eens tijd. Fijn dat Catelyn Tully-Stark dit niet meer hoeft mee te maken.

8.2 - The Rightful Queen

Dit moet gaan over Daenerys vs. Cercei. Of wacht. Sansa is er ook nog. Is de slag met de doden al over dan?

8.3 - Winterfell

Ja wacht eens even: waar staan Arya en Sansa als Jon en Daenerys inderdaad de nieuwe lovebirds zijn? Of gaat dit over Cercei, de backstabbing bitch dat ze is, het Noorden in de rug aanvalt? Wat ze echt totaal gaat doen trouwens. 

8.4 - Exodus

Het Noorden loopt leeg? Cercei wint? Wat gebeurt er dan met Jamie en Tyrion...? Dwergwerpen van de hoogste toren en Jamie er achteraan? Zoveel vragen. 

8.5 - Ice and Fire

Als dit slaat op een seksscène tussen Jon en Daenerys zijn we teleurgesteld. Maar het kan ook gaan over een enorme veldslag tussen de Lannisters en het Noorden. Jon Snow gaat moeilijk kijken, sowieso. 

8.6 - A Dream of Spring

Baby's? Een sequel? Nieuwe drakeneieren op de bbq en Arya Stark die door de vlammen loopt? Het blijkt allemaal een droom en Emilia Clarke wordt wakker in een bed met rozenblaadjes en het lijk van Kit Harington in haar badkamer? Mogelijkheden te over! 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones is deze zondag te zien. Hier kun je trouwens lezen hoe lang de afleveringen duren. Kun je je offline-modus alvast instellen.

Lees verder