Nieuwe teasers Game of Thrones beloven epische eindstrijd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe teasers Game of Thrones beloven epische eindstrijd

Nieuwe teasers Game of Thrones beloven epische eindstrijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Over minder dan twee weken gaat het nieuwe seizoen van Game of Thrones van start. En deze onheilspellende teasers tonen wat er op het spel staat!

Paardenhoeven

Een beetje seriefan weet natuurlijk allang dat binnenkort het achtste seizoen van Game of Thrones van start gaat. Maar alsof we nog niet genoeg naar dit laatste hoofdstuk uitkijken, gooit HBO er op de valreep nog even drie teasers tegenaan. De eerste teaser, met de veelzeggende naam ‘Survival’, herinnert onze helden eraan dat overleven belangrijker is dan loyaliteit. Geen wonder, afgaande op het shot met de paardenhoeven is The Night King dichterbij dan ooit!

Zombieleger

In de teaser getiteld ‘Together’ benadrukt Tyrion nog maar eens het belang van samenwerking. Alleen als de gezworen vijanden een alliantie zullen smeden, maken ze kans tegen het oprukkende zombieleger. Gelukkig hebben onze helden nog een troef achter de hand: twee enorme vuurspuwende draken!

Nasleep

De laatste teaser, genaamd ‘Aftermath’, is misschien wel het interessantst. Deze video toont geen fragmenten uit het komende seizoen van Game of Thrones, maar is speciaal geschoten voor promotiedoeleinden. Zoals de titel al weggeeft, toont deze teaser de nasleep van de ultieme confrontatie. Spoiler: Winterfell ligt er niet bepaald gezelliger bij als de White Walkers eenmaal hebben huisgehouden…

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones gaat op 15 april van start bij HBO!

Lees verder