Robert Downey Jr in Dolittle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Downey Jr in Dolittle

Robert Downey Jr. en Tom Holland herenigd in trailer Dolittle

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu Robert Downey Jr. afscheid heeft genomen van het Marvel-universum, heeft hij zijn hightech harnas verruild voor een Victoriaans maatpak. Zijn nieuwe superkracht? Praten met dieren!

Medicijn

Komende winter gaat Dolittle in première. In deze familiefilm kruipt Robert Downey Jr. in de huid van de excentrieke dokter waar de film zijn naam aan heeft te danken. Zeven jaar na de dood van echtgenote leeft hij een teruggetrokken bestaan. Alleen zijn exotische huisdieren houden hem gezelschap. Maar als de koningin ernstig ziek wordt, besluit de trouwe Dolittle op zoek te gaan naar een medicijn. Dat is het begin van een bijzondere reis vol actie, humor en avontuur!

Beestenbende

De computergeanimeerde dieren zullen niet iedereen overtuigen, maar er is genoeg talent aangetrokken om deze beestenbende tot leven te wekken. Zo bestaat de stemmencast uit onder anderen Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Emma Thompson (Love Actually) en Rami Malek (Bohemian Rhapsody). Maar de opvallendste naam op de credits is wel Tom ‘Spider-Man’ Holland. De MCU-acteur zal zijn stem verlenen aan Jip, een hond die een bril draagt (wij hebben het ook niet verzonnen). En zo delen de Marvel-buddy’s volgend jaar toch nog een beetje het scherm!

Dolittle draait vanaf 16 januari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder