connected film sony familie Mitchell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
connected film sony familie Mitchell

Trailer! Makers Spider-Verse komen met nieuwe film Connected

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Spider-Man: Into the Spider-Verse-producenten Phil Lord en Chris Miller komen met een nieuwe film! Connected belooft weer een bijzondere film te worden. En daarmee doelen we niet alleen op de animatie... We volgen namelijk een mensenfamilie, die het op moet nemen tegen de robot-apocalyps. Hoe dat er precies uitziet, check je in de trailer hieronder!

Connected is de nieuwe film van Spider-Verse-makers

Het duo achter hits als Cloudy with a Chance of Meatballs en The LEGO Movie maakten in 2018 een geweldige comeback met Spider-Man: Into the Spider-Verse. Dit geweldige superheldenavontuur was een groot succes! Zodoende mogen we ons in 2022 opmaken voor een vervolg, en op een later moment op een spin-off. Maar eerst werken Lord en Miller dus aan de fonkelnieuwe film Connected.

Connected wordt weer een lust voor het oog

Connected draait om de familie Mitchell. Dochter Katie is aangenomen op de filmschool. Haar vader besluit dat de gehele familie op roadtrip gaat om haar weg te brengen. Ze belanden onderweg echter middenin in een wereldwijde tech-opstand! De familie moet samenwerken om dit avontuur te overleven én de wereld te redden. Om je een beeld bij deze toffe premisse te geven, komt Sony met een trailer. En zoals je zult zien, heeft Connected net als Spider-Man: Into the Spider-Verse weer een enorm toffe stijl, waarbij 2D- en 3D-animatie gemixt worden. Let vooral op die enorm shiny robots!

Connected wordt op 18 september in de bioscoop verwacht.

Lees verder