Tour de Frans: Frans Bauer reist met artiesten

Frans Bauers in Tour de Frans

Stap maar in bij buschauffeur Frans Bauer! In het nieuwe programma Tour de Frans maakt hij met Nederlandse artiesten een muzikale reis door Nederland.

Na Frans Bauers wereldreizen in Bestemming Onbekend zoekt de zanger het weer even dichter bij huis. Met een toerbus rijdt hij met bekende zangers en zangeressen door het land, op zoek naar muzikale verhalen. De volgende artiesten reizen met Bauer mee: Jan Dulles, rapper Donnie, Angela Groothuizen, Berget Lewis, Jamai Loman en Danny de Munk.

Elke aflevering van Tour de Frans draait om één van de artiesten in de bus. Ze krijgen een rondleiding langs plekken die belangrijk voor ze zijn, én ze worden verrast door optredens van hun reisgenoten. Dat kunnen liedjes uit eigen werk zijn, maar ook nummers die een grote betekenis voor de artiesten hebben.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Tour de Frans

Het nieuwe programma van Frans Bauer doet dus eigenlijk wel denken aan een bekende hit van AVROTROS: Beste Zangers. Natuurlijk voegt Frans Bauer als reisgeleider wél een nieuw element aan de formule toe: zijn reisprogramma’s met Mariska zijn vaak ook erg leuk om te zien.

De eerste aflevering van Tour de Frans draait helemaal om Angela Groothuizen en is te zien op 31 augustus op RTL4, om 20:30 uur. Daarna verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering.