De megahit Toss A Coin To Your Witcher achtervolgt je nu ook op Spotify!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De megahit Toss A Coin To Your Witcher achtervolgt je nu ook op Spotify!

Toss A Coin To Your Witcher nu op Spotify!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

We kregen Toss A Coin To Your Witcher al amper uit ons hoofd, maar nu staat de ballade uit The Witcher ook nog op Spotify! De rest van de soundtrack volgt volgens Netflix morgen.

The Witcher, de fantasyserie met Henry Cavill als de monsterjager Geralt Of Rivia, debuteerde eind vorig jaar op Netflix en is een enorm succes. De Witcher-boeken van Andrzej Sapkowski zijn niet aan te slepen en de gelijknamige videogames worden ineens meer gespeeld dan ooit!

Eén van de grappigste elementen uit de serie is de melige ballade Toss A Coin To Your Witcher, waarin de bard Jaskier zingt over de heldendaden van Geralt. Het lied is enorm over the top, maar daardoor ook redelijk onvergetelijk!

Joey Batey, die de bard Jaskier speelt in de Netflix-serie, noemde Toss A Coin onlangs ‘het irritantste lied dat ik ooit heb gehoord! Het zó’n oorwurm!’ Daar is zo’n beetje iedereen het wel mee eens: eigenlijk is het maar een raar liedje, maar het blijft inderdaad enorm door je hoofd spoken. Gelukkig is het lied nu officieel beschikbaar via Spotify!

Netflix gooit op 24 januari de hele officiële soundtrack van The Witcher online. Meeslepende teksten; Keltische fluitjes: de nummers bevatten alles wat je fantasy-hartje begeert. Al met al zijn er bijzonder veel series gaande op het moment. The Witcher scoort met Toss A Coin, The Mandalorian met Baby Yoda en ‘This is the way’.

Erg leuk om te zien! Het Tweede seizoen van The Witcher (met minder verwarrende flashbacks!) wordt op dit moment opgenomen. Hopelijk zien we Geralt, Jaskier, Yennefer en Ciri eind 2020, begin 2021 weer terug. Dan is er ook nog sprake van een heuse animatiefilm over Geralt Of Rivia!

Lees verder