The Witcher, seizoen 1

Veronica Superguide logo
The Witcher, seizoen 1

Eindelijk! The Witcher staat op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft alle vertrouwen in hun nieuwe Original The Witcher, maar gaat de reeks de hoge verwachtingen ook waar maken? Dat kunnen we nu zelfs ontdekken, want sinds vandaag is de serie eindelijk te zien.

Zeg vandaag al je afspraken af, want het is eindelijk zover: de Netflix Original The Witcher staat online. De serie, die ons deed denken aan een kruising van Game of Thrones en The Lord of the Rings, kreeg niet alleen al lovende recensies, maar er is zelfs al een tweede seizoen van besteld. Dat belooft alvast veel goeds.

Het verhaal

The Witcher draait om drie hoofdpersonen: Geralt (Henry Cavill), De Witcher ‘himself’, de tovenares Yennefer (Anya Chalotra) en de jonge prinses Ciri (Freya Allan) en speelt zich af in het noorden van The Continent. Daar leven dwergen, elven, gnomes, monsters (zoals vampiers en weerwolven) allemaal samen. Ook al wonen die monsters en al meer dan 1500 jaar, ze vormen nog altijd een groot probleem. Zodoende werd er een elite groep van krijgers gevormd, de witchers, die dienst doen als monsterjagers. Maar laten de mensen nu juist niet op die groep zitten te wachten.

7 dingen

We snappen dat je niet meer kunt wachten om de serie te kijken, maar vergeet vooral niet eerst '7 dingen die je moet weten voordat je begint aan The Witcher' te lezen. Dan pas kun je echt met veel plezier starten aan misschien wel je nieuwe verslaving.

Lees verder