tori spelling seks rollenspel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
tori spelling seks rollenspel

Echtgenoot Tori Spelling 'we deden 90210-rollenspellen tijdens seks'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Opmerkelijk nieuws; we hebben er veel van. Drugsvondsten op Utopia, of het internet dat spontaan celebs vergelijkt met dildo's. Maar nu hebben we een nieuwe: in een interview heeft de man van Tori Spelling verteld dat ze weleens rollenspellen doen tijdens de seks, en wie mag Tori zijn? Donna Martin natuurlijk!

Oh Donna...

Voor alle fans van 90210 moet het toch een bericht zijn waar je wenkbrauwen toch even van omhoogwippen: seks met Tori Spelling die Donna Martin uit Beverly Hills 90210 naspeelt. Dean McDermott had een nieuwsmomentje toen hij vertelde dat ze in de slaapkamer weleens aan rollenspellen doen, en dat het personage Donna Martin weleens tussen de lakens ligt. Zoals ze in het Engels zeggen, hey, whatever floats your boat.

Heel schwing

McDermott vertelt over hun bijzondere rollenspel: "Yeah, she’s dressed up like Donna Martin. And it’s fucking awesome. Here’s the thing: The thing I love about the show is the flashbacks. In Episode 2, the flashback of Tori running down the hall and she talks to Kelly, I was like, 'Schwing!'" We weten wat hij met 'schwing' bedoelt, en we vrezen een Wayne's World-verwijzing. Komt dat ook voor in hun rollenspel? Brrr.  

Flashback

Maar goed, Donna Martin in je slaapkamer. Het moet je ding zijn. Haar man vindt in ieder geval weinig meer opwindend dan Donna die in een flashback door een gang rent. We hopen dat Tori Spelling niet ook nog een flashback moet naspelen, en door een gang moet rennen, want dat wordt technisch toch wat lastig.

'Zullen we deze kijken?'

Mocht je het je afvragen: ja, we hebben gezocht naar die scène met een rennende Donna, maar helaas (of gelukkig) staat die niet online. Wat overigens betekent dat het stel de complete serie in de kast heeft staan en samen kijkt. Tori en de man die een tattoo boven zijn schaamstreek heeft met 'Tori's' erboven, om aan te geven dat het gebiedje van zijn vrouw is. Eh, dankje voor de reminder. Maar hoe was Donna ook alweer? Nou, zoiets:

Het blondje

Donna Martin was niet per se het meest eh... begerenswaardige karakter uit 90210. Donna was, allereerst, Tori Spelling. Dat was dus de dochter van een van Aaron Spelling, oftewel: papa was de producent. Het stigma van de rijkeluisdochter die een rolletje had toegeschoven gekregen bleef plakken. En Donna was het blondje van de serie, in een tijd dat series nog schaamteloos de blonde meid gewoon de domste maakten. 

We wensen de twee nog een lang en gelukkig (en privé...) seksleven. 

Lees verder