Adriaan, op het moment dat hij beseft dat de politie ook Utopia kijkt.

Veronica Superguide logo
Adriaan, op het moment dat hij beseft dat de politie ook Utopia kijkt.

Politie vindt drugs op Utopia-terrein

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De inwoners van Utopia werken aan ‘de ideale maatschappij’, maar het is níet de bedoeling dat ze dat onder invloed doen. De politie deed een inval en nam drugs in beslag!

Het klinkt heel dramatisch, maar het ging om de wietplantjes die Adriaan een tijd geleden geplant had. Hij was zo trots als een pauw op zijn wietplantjes en liet deze ook veelvuldig aan zijn medebewoners zien. Zoals je weet wordt alles in Utopia gefilmd, dus besloot de politie ook maar eens naar Adriaans plantjes te kijken, en ze ook mee te nemen.

Adriaan had nog geprobeerd om ze te verstoppen in een boom maar daar trapte de politie mooi niet in!

Utopia

Adriaan begon van ellende meteen een kringgesprek en raakte niet uitgepraat over de politie, de maatschappij, en over experimenten door de overheid. We vermoeden dus dat hij stiekem nog ergens een stash heeft zitten!

Onlangs was het ook al bijna matten omdat geen enkele Utopiaan zin had om schoon te maken. Zo bereiken we de ideale maatschappij wel, jongens!

Deze week werd bekend dat Utopia eind dit jaar definitief stopt. Hoe het einde precies voltrokken wordt is nog onbekend, maar eind 2019 is er sowieso een winnaar aangewezen! Wat er voor het realityprogramma in de plaats komt is nog onbekend. Begin 2019 stond de politie ook al eens op het Utopia-terrein omdat Lotus het terrein wilde verlaten, maar dacht dat de makers van de show haar tegen zouden houden, of zoiets!

Lees verder