Jens uit Utopia in gele hoody

Veronica Superguide logo
Jens uit Utopia in gele hoody

Video: Woedeaanval Jens in Utopia richt zich op Shelley

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De deelnemers van Utopia lullen liever dan dat ze poetsen. De eeuwige discussie over het schoonmaakrooster leidt tot een heftige confrontatie tussen Jens en Shelley!

Frustratie

De kandidaten van Utopia staan om veel bekend, maar niet om hun schoonmaakdrang. Dit tot grote ergernis van Jens, die zijn frustratie niet bepaald onder stoelen of banken steekt. Vooral Shelley moet het ontgelden. Om zijn niet al te vleiende woorden kracht bij te zetten, begint de Utopiaan ook nog eens met spullen te smijten. Wanneer Shelley reageert op de verwensingen, barst de bom!

Zwijnenstal

“Nou begint het circus”, merkt Jessie droogjes op als de Utopianen elkaar verbaal te lijf gaan. Shelley vindt het niet eerlijk dat uitgerekend zij de schuld krijgt van de zwijnenstal. Zij was tenslotte niet de enige kandidaat die niet van de bank afkwam toen er schoongemaakt moest worden. En daarbij: “Mag ik ook een keertje zitten?”, vraagt de Haagse kapster zich hardop af. Tegen zoveel argumenten is Jens niet opgewassen. Het is helaas nog onbekend of de kemphanen het terrein hierna hebben opgeruimd of weer op de bank zijn gaan zitten…  

Lees verder