Dancing on Ice, Tommie Christiaan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dancing on Ice, Tommie Christiaan

Arme Tommie Christiaan in tranen: "Ik wil gewoon schaatsen. Verdomme"

|
|

Laatste update:

In de spannende week voor de finale van Dancing on Ice trainen Donny Roelvink, Juvat Westendorp en Elske DeWall zich suf. Helaas geldt dat voor Tommie Christiaan niet, die gisteren werd geopereerd omdat er een flinke naald in zijn voet zat. En daar baalt hij verschrikkelijk van.

"Ik kreeg vanochtend niet eens mijn schoen aan, dus laat staan dat ik een schaats aan ga krijgen", zegt Tommie Christiaan nog vrij luchtig tegen de camera's van Shownieuws. "Maar goed, ik hoop stiekem op een klein wondertje en dat morgen de pijn en de zwelling wat minder is. Ik heb er een klein beetje een hard hoofd in, maar daarom probeer ik maar positief te blijven."

In tranen 

Om toch wat van zijn choreografie van komende zaterdag mee te krijgen, kijkt hij hoe zijn schaatspartner op het ijs danst met iemand anders. Maar dat wordt hem op een gegeven moment teveel. In tranen laat hij weten: "Oh, ik wil gewoon zo graag schaatsen. Verdomme." Wij duimen met Tommie mee dat hij zaterdag toch in de finale van het veelbesproken Dancing on ice kan dansen. Samantha Steenwijk lukte het vorig jaar immers ook om met een geblesseerde teen Dancing with the stars te winnen. Dus alles is nog mogelijk.

Lees verder