Samantha Steenwijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk door het stof na 'megadomme' uitspraak Bibian in DWTS-finale

|
|

Laatste update:

Het was sommige kijkers misschien al opgevallen, maar Samantha Steenwijk deed gisteren in de finale van Dancing With The Stars (die ze glansrijk won) een naar eigen zeggen 'megadomme' uitspraak. Gelukkig kon Bibian - die de uitspraak zomaar verkeerd kon oppakken - er wel mee lachen. 

Presentatrice Chantal Janzen vroeg aan de geblesseerde Samantha - haar grote teen raakte een dag ervoor uit de kom - of ze nog één keer wilde dansen met haar partner Marcus. Dat hoort er nu eenmaal bij als je net gewonnen hebt. Ondanks haar intense pijn, aarzelde Samantha niet. "Voor mijn part amputeren ze mijn teen, het kan mij niet schelen", grapte ze. Maar daar komt ze nu toch op terug...

Bibian Mentel

"Een opmerking die sommigen ongepast vonden richting Bibian Mentel die haar onderbeen heeft verloren als gevolg van haar ziekte", zo schrijft De Telegraaf, die Samantha na afloop van de Dancing With The Stars-finale interviewde. "Megadom", geeft de winnares toe. Bibian lag de afgelopen weken sowieso al onder een vergrootglas: ze kreeg enorm veel kritiek van zure kijkers, en daar schrok ze nogal van

Wat vond Bibian er zelf van?

"Ik had net te horen gekregen dat ik had gewonnen, ik wist niet wat me overkwam", zo verklaart Samantha haar onhandige uitspraak. "Uiteraard bedoelde ik dat helemaal niet richting Bibian, een van de liefste vrouwen die ik ken. Ze is trouwens zelf de eerste die haar situatie vaak in een grapje verwerkt. Ze zegt dingen als: ik zet mijn beste beentje voor. Daar kunnen we allemaal keihard om lachen, dus dit was helemaal geen issue voor haar."

Finale Dancing With The Stars

Samantha won Dancing With The Stars samen met haar danspartner Marcus. Bibian Mentel, Barrie Stevens en Anouk Hoogendijk waren de andere finalisten die het dus net niet wisten te redden. Finale gemist? Kijk 'm hier terug.  

Lees verder