zanger musicalster tommie christiaan dancing on ice 2020 deelnemer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
zanger musicalster tommie christiaan dancing on ice 2020 deelnemer

Ouchie! Deelname Tommie Christiaan aan finale Dancing on Ice onzeker?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Yay, Tommie Christiaan wist afgelopen zaterdag de halve finale van Dancing on Ice te overleven! Dat betekent dat we de zanger komende zaterdag terugzien in de finale… Mits zijn gewonde teen dat toelaat in ieder geval! De Dancing on Ice-deelnemer moest vandaag namelijk een onverwachte voetoperatie ondergaan.

Dancing on Ice-Tommie Christiaan onder het mes

De deelname van Tommie Christiaan aan de finale van tv-programma Dancing on Ice staat mogelijk op losse schroeven na een onverwachte voetoperatie. De zanger dacht namelijk enkel een splinter in zijn teen te hebben, maar in werkelijkheid bleek het om een naald van drie centimeter te gaan! Dat zit zo: op Instagram lezen we dat Christiaan dacht dat de ‘splinter’ die hij afgelopen zaterdag opliep er “met een beetje weken en pulken” vanzelf wel uit zou komen. Toen hij gisteren tijdens het trainen voor Dancing on Ice echter werd getrakteerd op een paar flinke pijnscheuten, is hij toch maar even naar de huisarts gegaan… Aldaar bleek na het maken van een foto dat er een grote naald in zijn teen zat! Uiteindelijk werd de naald na “tweeënhalf uur snijden en trekken” verwijderd.

Wie wordt de winnaar van Dancing on Ice 2020?

Gelukkig blijft Christaan positief over zijn deelname aan de finale van Dancing on Ice. Hij zegt er “alles, maar dan ook alles” aan te doen om zaterdag gewoon op het ijs te staan! Voorwaarde is wel dat zijn hechtingen niet te veel gaan zwellen en pijn gaan doen... Christiaan neemt het in de finale op tegen Donny Roelvink, Juvat Westendorp en Elske DeWall. We hopen (zeker in verband met die dalende kijkcijfers) op spanning en sensatie... Voor sommige kijkers is het echter al lang duidelijk wie de jury tot winnaar zal kronen.

Lees verder