Jurylid Joan Haanappel in Dancing on Ice op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jurylid Joan Haanappel in Dancing on Ice op SBS6

Aii… Veel kijkers haken af bij Dancing on Ice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6 heeft nog steeds géén hit te pakken met Dancing on Ice. De BN'er-ijsdansshow begon een tijdje geleden met 748.000 kijkers, maar van dat aantal kan de zender momenteel alleen maar dromen.

Dancing on Ice kwam gisteren niet verder dan 404.000 kijkers, zo meldt Stichting KijkOnderzoek. En dat mogen we gerust een dieptepunt noemen. Dit kleine publiek zag hoe kandidaat Charly Luske en zijn danspartner Shelby het veld moesten ruimen.

Kijkcijfers

Eerder maakte de kijkcijfers van Dancing on Ice ook al een flinke uitglijder. Maar: toen waren het zelfs nog betere cijfers dan nu! Momenteel staat het er allemaal niet lekker voor. Met een première van bijna 800.000 kijkers en de meest recente aflevering die nog maar 404.000 kijkers haalt kunnen we spreken van... een pijnlijke halvering. De flauwe woordgrap 'door het ijs gezakt' zullen we niet gebruiken, maar het beschrijft de pijnlijke situatie wél goed.

Kritiek op de jury

Ondanks het geringe aantal kijkers, houdt het programma toch regelmatig de gemoederen bezig. En dat kwam vooral door de jury. Zo haalde Joan Haanappel vorige week het bloed onder de nagels van Dancing on Ice-fans vandaan. Ze zou "partijdig" zijn. Even later sloeg Joan zelf flink van zich af. Ze kan zich totáál niet vinden in die kritiek: "jammer dan", zei ze zelfs

Dancing on Ice is elke zaterdag om om 20:00 te zien op SBS6.

Lees verder