Roy Donders en Patty Brard in Dancing On Ice op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roy Donders en Patty Brard in Dancing On Ice op SBS6

Oef: Dancing on Ice en De IJzersterkste zakken door het ijs

|
|

Laatste update:

Rico Verhoeven en Badr Hari sloegen elkaar niet zozeer knock-out. Hun gehypte kickbokswedstrijd eindigde in een anticlimax, wat zorgde voor héél veel flauwe grappen. Maar Veronica deelde hierdoor wél keiharde klappen uit... aan de concurrentie! Er bleef haast niets over van andere programma's.

Veronica kon gisteren op het hoogtepunt maar liefst 3,4 miljoen kijkers aan zich binden. De concurrentie maakte natuurlijk geen schijn van kans en daardoor zijn de kijkcijfers voor de andere prime-time shows, De IJzersterkste (NPO 1) en Dancing On Ice (SBS6), een béétje pijnlijk. 

Door het ijs gezakt

De twee schaatsprogramma's zakte nogal door het ijs. De IJzersterkste noteerde vorige week nog ruim 800.000 kijkers, maar moest het gisteren doen met slechts 584.000 belangstellenden. Enorm weinig voor prime-time NPO 1. 

Dancing On Ice

Ook SBS6's grote liveshow Dancing On Ice begeeft zich op.... glad ice. Nu was het al geen absolute kijkcijferhit, maar gisteren zakte de door Patty Brard en Winston Gerschtanowitz gepresenteerde BN'er-afvalrace nog verder weg. De 'zure jury' en kijkers thuis mochten voor het eerst iemand naar huis sturen, maar dat mocht voor de kijkcijfers niet baten. Slechts 458.000 mensen zaten te kijken. Vorige week waren dat er nog bijna 800.000!

RTL 4

Concurrent RTL 4 hield zich verrassend genoeg nog redelijk staande tussen al het kickboksgeweld. De start van een nieuw seizoen All Together Now met Chantal Janzen en Gerard Joling trok toch nog 785.000 kijkers. 

Lees verder