Uncharted movie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Uncharted movie

Tom Holland: “Het filmen van Uncharted over 4 weken van start”

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks al die tegenslagen tijdens de pre-productie, lijkt het erop dat die Uncharted-film nu dan toch echt van de grond komt. Sterker nog: het filmen kan volgens Tom Holland, die de rol van gameheld Nathan Drake op zich neemt, zelfs al bijna beginnen!

Uncharted-opnames barsten bijna los

In een interview met IGN heeft Tom Holland bevestigd dat de opnames van de Uncharted-film over vier weken beginnen. Ook gaat hij en passant nog even in op de manier waarop hij de rol van Nathan Drake wist te scoren: "Tijdens een gesprek met [Sony Pictures-baas] Tom Rothman hadden we het over videogames. Ik liet vallen dat ik al klaar was met de game Uncharted 4. En toen vroeg Rothman zich hardop af waarom ik Nathan Drake niet zou spelen. Ik herinner me dat ik zei dat ik alles zou doen voor die rol. … We beginnen over zo’n vier weken met draaien. Mark Wahlberg zal het geweldig doen als Sully."

Mark Wahlberg inderdaad te zien als Sully

Kalm aan, Tom… Zoals we gewend zijn van de Spider-Man-acteur neemt hij geen blad voor de mond! Zo leren we uit bovenstaande interview dat de opnames van de Uncharted-film over vier weken beginnen en dat Mark Wahlberg inderdaad de rol van Victor “Sully” Sullivan heeft gescoord. Door de leeftijd van de twee acteurs gokken we dat de film zich vooral focust op de begindagen van het epische duo, waarmee natuurlijk de basis wordt gelegd voor een paar vervolgen!

Maar goed, nu de camera’s EINDELIJK kunnen gaan draaien, horen we ongetwijfeld snel meer over de plot van de Uncharted-film van Sony. Of die releasedatum in 2020 nog gehaald gaat worden, is echter de vraag…

Lees verder