Toch wel een vierde Thor-film?

Veronica Superguide logo
Toch wel een vierde Thor-film?

Toch wel een vierde Thor-film?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is vandaag niet alleen een Goede Vrijdag voor mensen die in God geloven, maar ook voor mensen die in Noorse Goden geloven: Er komt misschien toch wel een vierde Thor-film. Dat is natuurlijk bijzonder geweldig nieuws voor Marvel-fans!

Dit nieuws licht ook meteen een tipje van de sluier op omtrent het einde van Avengers: Endgame. De overlevingskansen voor Chris Hemsworth’s charismatische dondergod zijn met dit bericht natuurlijk ook alleen maar gestegen.

Wat gaat er gebeuren?

Al maanden wachten we in spanning af welke oorspronkelijke Avengers de eindstreep van de aankomende vierde film zullen halen; Scarlett Johansson’s Black Widow en Jeremy Renner’s Hawkeye krijgen respectievelijk een eigen film en serie, dus daarmee zit het wel goed. Maar de contracten van zowel Robert Downey Jr (Iron Man), Chris Evans (Captain America) en Chris Hemsworth (Thor) lopen allemaal af, en omtrent het contract van Mark Ruffalo (Hulk) is onduidelijkheid. Daarmee zag het er voor de Grote Vier van de Avengers lange tijd somber uit.

Thor: Ragnarok-actrice Tessa Thompson heeft nu tegenover de Los Angeles Times laten vallen dat regisseur Taika Waititi bij Marvel het idee voor een vierde Thor-film gepitcht heeft. Deze Nieuw-Zeelandse filmmaker wist van het derde solo-avontuur van de Dondergod een knotsgek actie-avontuur vol gortdroge humor te maken, dus we kunnen nu al niet wachten op nog zo'n film. Ook Marvel zal er wel oren naar kunnen hebben aangezien Thor: Ragnarok zo’n 850 miljoen dollar in het laatje bracht. Vooralsnog moeten we echter niet te vroeg juichen, laten we eerst maar eens wachten tot woensdag Avengers: Endgame uitkomt.

Lees verder